hesabını silmek üzeresiniz.
- Profiliniz, kimlik ve adres bilgileriniz, kalan işlem hakkınız ve PRO süreniz, hediyeleriniz, belge bileti kayıtlarınız ve uygulama içi destek yazışmalarınız kalıcı olarak silinir.
- T.C. kimlik numaranız ve telefon numaranız yeni bir hesapta kullanılabilir hâle gelir. Cihazınızdaki belgeler ve imzalı dosyalar silinmez.
- Kanunen saklamak zorunda olduğumuz fatura ve satın alma kayıtları ile açık rıza günlüğü, kimliğinizle bağı koparılarak saklanır.
Güvenliğiniz için hesabı silmeden önce yeniden giriş yapmanız gerekir (son 10 dakika).